PANAIRE & EVENTE 2024
5 April, 2024
11:00
Shqipëria, destinacion për 365 ditë Industria e turizmit zë një vend të veçantë në ekonomi dhe është konsideruar nga qeveria si një nga motorët kryesorë në rritjen e vendit. Vetëm për periudhën Janar-Korrik 2023, statistikat tregojnë se mbi 5,1 milionë...
16 May, 2024
11:00
Edicioni i 5-të i Agro Tech & Natyral, këtë vit do të zhvillohet më 16-18 Maj 2024 në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës në një lokacion të ri, në Agro Park Tirana (Farkë). Një event që bashkon fermerët, agrobizneset, eksploruesit...
22 May, 2024
11:00
23 October, 2024
11:00
Edicion i 6-të i “Energy Expo & Forum 2024” që do të zhvillohet më 23-25 Tetor 2024, do të fokusohet në gjithëpërfshirjen e sektorit të energjisë. Synimi kryesor i këtij edicioni do të jetë krijimi i një hapësire të përbashkët...
PANAIRE & EVENTE të kaluara
13 December, 2023
11:00
Çfarë është “Festivali i Aftësive, Karrierës dhe Punës Expo 2023”? Festivali i Aftësive, Karrierës dhe Punës 2023, është parashikuar të zhvillohet përgjatë tri ditëve, në datat 13-15 dhjetor 2023, në Expocity Albania. Në këtë panair, punëkërkuesit takohen me përfaqësues të...
9 November, 2023
11:00
HOST The Balkans do të hapë dyert në datat 9-10-11 Nëntor2023, në Expocity Albania, në Tiranë. Në këtë event të madh, mbi 150 marka ekskluzive turke do të prezantojnë xhamin, porcelanin dhe qeramikën më të fundit, si dhe pajisje elektrike...
2 November, 2023
11:00
Një event 2-ditor kombëtar dhe ndërkombëtar, që sjell së bashku sipërmarrës, investitorë, institucione, biznese inovative, mediat dhe të gjithë të apasionuarit e teknologjisë. Ai synon të bashkojë pjesëmarrësit dhe palët e interesuara për të eksploruar mundësitë e biznesit, për të modeluar sëbashku të ardhmen dhe për t’ju përgjigjur sfidave më të ngutshme teknologjike.
25 October, 2023
11:00
Në datat 25- 27 tetor 2023, Expocity Albania organizon Edicionin e 4-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”. Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të...
18 October, 2023
11:00
Bujqësi – Blegtori – Kopshtari Tashmë i njohur ndërkombëtarisht si eventi më i rëndësishëm në Shqipëri për sektorin, Edicioni i 4-rt i Panairit Ndërkombëtar të Bujqësisë, Blegtorisë dhe Kopshtarisë AGROTECH EXPO, i organizuar nga Expocity Albania, do të zhvillohet në...
10 June, 2023
09:00
“Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”/ Finalja Kombëtare e Konkursit Kombëtar Edukativ zhvillohet më 10 Qershor tek Expocity Albania           Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota” zhvillon këtë vit Edicionin e tij të 12-të. Një event që organizohet...
2 June, 2023
11:00
AKTIVITETI: Panairi Kombëtar i Shkollave “Art dhe Zeje 2023″ QËLLIMI: Finalizimi i programit “Art, Zeje, Sport 2023” VENDI:               Tirana Expo City DATA:                02/6/23, ora 16:00 RENDI I AKTIVITETIT: NUMRI I PJESËMARRËSVE: AUDIENCA: TË FTUAR: Informacione mbi Programin “Art...
23 May, 2023
16:00
Pjesëmarrja e përvitshme në këtë event, ju krijon mundësinë të flisni për markën, produktet tuaja dhe evolucionin e sektorit, të mbështesni inovacionin dhe të ndikoni në ndryshim. Duke promovuar punën dhe idetë tuaja, konsolidoni marrëdhëniet me blerësit, si edhe kanalet...
28 April, 2023
11:00
Ceremonia e vendosjes së Shtatores së Shenjtores “Nënë Tereza” në hyrjen kryesore të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”. Një vepër nga skulptori Ilirian Shima. Ceremonia u organizua nga Union Bank Albania dhe Expocity Albania si Event Manager në përkujtim të vizitës...
6 April, 2023
11:00
Shqipëria, Destinacion për 365 ditë Industria e turizmit zë një vend të veçantë në ekonomi dhe është konsideruar nga qeveria si një nga motorët kryesorë në rritjen e vendit. Edicioni i 5-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit synon të promovojë...
29 March, 2023
11:00
Në datat 29-31 Mars 2023, Expocity Albania organizon Edicionin e 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë.“Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2023 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në të cilën...
17 March, 2023
11:00
Mjeshtëro Biznesin 2023, Event-Trajnimi më i madh në Shqipëri dhe rajon kushtuar suksesit në biznes, rikthehet me praktikat dhe njohuritë më të reja për sukses të sigurtë, në këto kohë sfiduese! Live ne sallën e Expo City, 17-19 Mars 2023.