PANAIRE & EVENTE 2024
PANAIRE & EVENTE të kaluara
9 March, 2023
11:00
23 February, 2023
11:00
Projekti: TIRART 2023  “Me përulësi për artistët” Tirana Art Expo TIRART 2023, që do të organizohet në ambientet e ExpoCity përgjatë datave 23 deri më 27 shkurt 2023, është panairi i parë në vend që i dedikohet tërësisht artit pamor....
24 November, 2022
11:00
Edicioni i III-të i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknologjisë AGROTECH Expo 2022, i organizuar nga Expocity Albania, do të zhvillohet në datat 24-26 Nëntor, 2022. Ky panairofron një platformë komunikimi biznesi për aktorët më të rëndësishëm kombëtarë, rajonalë e...
27 October, 2022
11:00
Në datat 27- 29 tetor 2022, Expocity Albania organizon Edicionin e 3-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”. Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të...
13 October, 2022
11:00
Expocity Albania, qendra më e madhe e organizimit të panaireve ndërkombëtare në rajon, prej vitesh vendos në qendër të vëmendjes çdo sektor në Shqipëri. Linja e lëkurës është prekur për dy vite rradhazi duke u ndërthurur me industrinë e tekstilit...
13 October, 2022
11:00
Panairi Ndërkombëtar i Tekstilit Edicioni i 3të 13-15 Tetor 2022 EXPOCITY Qendra më e madhe e panaireve në Shqipëri, organizon edicionin e tretë të Panairit Ndërkombëtar të Tekstilit. Expocity Albania, qendra më e madhe e organizimit të panaireve ndërkombëtare në rajon,...
28 June, 2022
11:00
TË GJITHË SYTË NGA ENERGJIA!DATË 28-29 QERSHOR 2022 Në datat 28-29 Qershor 2022, Expocity Albania organizon Edicionin e 4-t të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë. “Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2022 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në...
17 June, 2022
11:00
Rruga drejt edicionit të parë të Automotive Fair Albania është hapur zyrtarisht! Automotive Fair Albania organizohet për herë të parë në Shqipëri nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit...
2 June, 2022
11:00
ÇFARË ËSHTË ITE DAYS? Ditët Ndërkombëtare të Turizmit dhe Mjedisit në Tiranë, është një event unik, ku të gjithë profesionistët e udhëtimit dhe turizmit, ekspertët e mjedisit dhe entuziastët e udhëtimit, nga e gjithë bota, mblidhen sëbashku për të diskutuar...
14 May, 2022
11:00
EDICIONI I 11-TË I KONKURSIT KOMBËTAR EDUKATIV “TË SIGURT MBI DY RROTA” MBËRRIN NË FAZËN FINALE. Finalja Kombëtare, të shtunën më 14 Maj 2022, ora 09:00 në sallën e brendshme të Expocity13 Shkolla Finaliste dhe 52 fëmijë në një finale që...
18 March, 2022
11:00
BE THE GAME CHANGER
4 March, 2022
11:00
Ceremonia e hapjes së eventit HORECA 2022, të mbajtur në EXPOCITY Albania, në datat 4-6 Mars. Eventi pati një sukses të jashtëzakonshëm për të gjithë aktorët e biznesit por edhe për vizitorët që patën mundësi të ndiqnin trajnime & konkurse...