Energy Expo & Forum 2023
29-31 Mars 2023
DITË
ORË
MIN
SEK
Energy Expo & Forum 2023
29-31 Mars 2023
DITË
ORË
MIN
SEK
Panaire & Evente 2023
29 March, 2023
11:00
Në datat 29-31 Mars 2023, Expocity Albania organizon Edicionin e 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë.“Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2023 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në të cilën...
6 April, 2023
11:00
Shqipëria, Destinacion për 365 ditë Industria e turizmit zë një vend të veçantë në ekonomi dhe është konsideruar nga qeveria si një nga motorët kryesorë në rritjen e vendit. Edicioni i 5-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit synon të promovojë...
3 May, 2023
11:00
Një event 3-ditor kombëtar dhe ndërkombëtar, që sjell së bashku sipërmarrës, investitorë, institucione, biznese inovative, mediat dhe të gjithë të apasionuarit e teknologjisë. Ai synon të bashkojë pjesëmarrësit dhe palët e interesuara për të eksploruar mundësitë e biznesit, për të modeluar sëbashku të ardhmen dhe për t’ju përgjigjur sfidave më të ngutshme teknologjike.
23 May, 2023
16:00
Pjesëmarrja e përvitshme në këtë event, ju krijon mundësinë të flisni për markën, produktet tuaja dhe evolucionin e sektorit, të mbështesni inovacionin dhe të ndikoni në ndryshim. Duke promovuar punën dhe idetë tuaja, konsolidoni marrëdhëniet me blerësit, si edhe kanalet...
1 June, 2023
11:00
HOST The Balkans do të hapë dyert në datat 1-3 qershor 2023, në Expocity Albania, në Tiranë. Në këtë event të madh, mbi 150 marka ekskluzive turke do të prezantojnë xhamin, porcelanin dhe qeramikën më të fundit, si dhe pajisje...
28 September, 2023
11:00
PANAIRI NDËRKOMBËTAR I TEKSTILIT DHE LËKURËS 2023 “Made in Albania” 28-30 SHTATOR EXPOCITY ALBANIA Edicioni i 4-t i Panairit Ndërkombëtar të Tekstilit dhe Lëkurës 2023, organizohet nga Expocity Albania në datat 28-30 shtator. Ky event i përvitshëm, është shoqëruar gjithmonë...
Regjistrohu për të marr pjesë si vizitor ose ekspozues
Arkiva e Eventeve të kaluara
Njihuni me panairet tona ndër vite sipas kategorive kryesore: