EXPO VENUE

Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023

“Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”/ Finalja Kombëtare e Konkursit Kombëtar Edukativ zhvillohet më 10 Qershor tek Expocity Albania           Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota” zhvillon këtë vit Edicionin e tij të 12-të. Një event që organizohet…

AKTIVITETI: Panairi Kombëtar i Shkollave “Art dhe Zeje 2023”

AKTIVITETI: Panairi Kombëtar i Shkollave “Art dhe Zeje 2023″ QËLLIMI: Finalizimi i programit “Art, Zeje, Sport 2023” VENDI:               Tirana Expo City DATA:                02/6/23, ora 16:00 RENDI I AKTIVITETIT: NUMRI I PJESËMARRËSVE: AUDIENCA: TË FTUAR: Informacione mbi Programin “Art…

Ceremonia e vendosjes së Shtatores së Shenjtores “Nënë Tereza”

Ceremonia e vendosjes së Shtatores së Shenjtores “Nënë Tereza” në hyrjen kryesore të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”. Një vepër nga skulptori Ilirian Shima. Ceremonia u organizua nga Union Bank Albania dhe Expocity Albania si Event Manager në përkujtim të vizitës…

Mjeshtëro Biznesin 2023

Mjeshtëro Biznesin 2023, Event-Trajnimi më i madh në Shqipëri dhe rajon kushtuar suksesit në biznes, rikthehet me praktikat dhe njohuritë më të reja për sukses të sigurtë, në këto kohë sfiduese! Live ne sallën e Expo City, 17-19 Mars 2023.

KONVENTA VJETORE CCBS 2022

BE THE GAME CHANGER

Automotive Fair Albania

Rruga drejt edicionit të parë të Automotive Fair Albania është hapur zyrtarisht! Automotive Fair Albania organizohet për herë të parë në Shqipëri nga Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit…

Samiti i Diasporës

Të sigurt mbi dy rrota 2019

Ditën e shtunë datë 18 Maj 2019, organizohet Finalja e Konkursit Kombëtar Edukativ “Të sigurt mbi dy rrota”2019. Ekipet finaliste vijnë pas një maratone të gjatë aktivitetesh edukimi dhe konkurimi të 2020 fëmijëve nga 104 shkolla në 11 qytete kryesore….

Të Sigurt mbi Dy Rrota – 2022

EDICIONI I 11-TË I KONKURSIT KOMBËTAR EDUKATIV “TË SIGURT MBI DY RROTA” MBËRRIN NË FAZËN FINALE. Finalja Kombëtare, të shtunën më 14 Maj 2022, ora 09:00 në sallën e brendshme të Expocity13 Shkolla Finaliste dhe 52 fëmijë në një finale që…

Italy for Horeca

TRADESHOW Italian i Ushqimit dhe Pajisjeve D.M.P. SRL promovues dhe organizator i eventit ndërkombëtar profesional LEVANTE PROF në Bari (Itali), dhe redaktori revistës së industrisë “Panicazione & Pasticceria” bën me dije se edicioni i parë i ITALY FOR HO-RE-CA është…

Eventi “Rruga Drejt Suksesit” 2022

U zhvillua në 18-20 Nëntor 2022 në sallën e Expocity Albania!

Big Market – Festë Stafi

Horeca 2022

Ceremonia e hapjes së eventit HORECA 2022, të mbajtur në EXPOCITY Albania, në datat 4-6 Mars. Eventi pati një sukses të jashtëzakonshëm për të gjithë aktorët e biznesit por edhe për vizitorët që patën mundësi të ndiqnin trajnime & konkurse…

Federation Cynologicue of Albania

Miss Globe 2016

Kompeticioni i bukurisë Miss Globe rikthehet në Shqipëri, vendi ku është organizuar për më shumë se 10 vite, e që këtë herë, përveçse mikpritës, është edhe zotërues i patentës origjinale të këtij eventi. 25 nëntori do të bëjë bashkë në…