FOOD & DRINK EXPO 2023

Pjesëmarrja e përvitshme në këtë event, ju krijon mundësinë të flisni për markën, produktet tuaja dhe evolucionin e sektorit, të mbështesni inovacionin dhe të ndikoni në ndryshim. Duke promovuar punën dhe idetë tuaja, konsolidoni marrëdhëniet me blerësit, si edhe kanalet kryesore të shpërndarjes.

Aktivitete gjatë tre ditëve të Food & Drink Expo 2023

· SHOW COOKING
· KONKURS VERE
· DEGUSTIM PIJESH
· HAPPY HOUR
· AKTIVITETE ARGËTUESE PËR FËMIJËT

Pse të ekspozoni?

· Për të paraqitur produkte të reja dhe tradicionale dhe propozime në lidhje me ushqimin për vizitorët tregtarë vendas dhe ndërkombëtarë.
· Për të zhvilluar biznes me partnerët e duhur dhe për të takuar klientë të mundshëm në një kontekst shumë të specializuar dhe profesional.
· Për të aktivizuar dhe krijuar marrëdhënie funksionale ndërkombëtare, në mënyrë që të zhvillohen mundësi dhe fusha të reja biznesi.
· Për të pozicionuar markën tuaj dhe për të prezantuar produktet tuaja më të fundit për blerësit vendas dhe ndërkombëtarë.
· Për të krijuar marrëdhënie të reja, për të zhvilluar biznes të ri.
· Për t’u bërë pjesë e komunitetit ushqimor më inovativ të sektorit.
Në datat 23-25 maj, në Expocity Albania vjen Food & Drink Expo 2023. Tashmë në edicionin e tij të 5-të, ndërkombëtar, inovativ dhe i specializuar, ky është panairi tregtar që shikon nga e ardhmja e të gjithë sektorit agroushqimor.

Një ekspozitë tregtare, e cila është kthyer në një pikë referimi ndërkombëtare për zhvillimin e biznesit të të gjithë zinxhirit të furnizimit të ushqimit dhe pijeve, si dhe një platformë rrjetëzimi midis industrisë ushqimore të përfaqësuar nga prodhues dhe shpërndarës ndërkombëtarë dhe shpërndarjes në format e saj të ndryshme, me shumicë, pakicë apo në sektorin Ho.re.ca.

Gjatë këtyre ditëve, eventi do të ofrojë një gamë të plotë produktesh, jo vetëm tradicionale, por edhe ato bazuar në tendencat e reja të konsumatorëve, testimin e ideve novatore, ndarjen e përvojave, dhe informimin rreth sektorit.

Food & Drink Expo mbahet çdo vit në qendrën e panaireve Expocity Albania.

Kushtet e pjesëmarrjes me hapësirë standarde:

· Ruani datën dhe na vizitoni nëse jeni:
· Distributorë, shitës me shumicë, importues
· Shitje me pakicë, supermarket, dyqan i vogël
· Industri ushqimore
· Shërbim ushqimor, catering
· Bar, kafene, Pub
· Kontraktor apo shërbim tjetër
· Hotel, zinxhir hotelesh, restorant
· Komunikim, marketing, reklamim
· Institucion, shoqatë, shtëpi botuese

Rezervoni hapësirën tuaj ekspozuese nëse jeni ofrues, prodhues apo distributor i sektorëve të mëposhtëm:

· Mish
· Qumësht
· Embëlsira
· Ushqim deti
· Ushqime të ngrira
· Fruta
· Ujë
· Kafe
· Verë
· Vaj
· Pije të tjera
· Pasta
· Ushqimore
· Makineri, pajisje kuzhine profesionale
· Dixhitalizim
· Laborator

Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  23 May, 2023
 • Data e Përfundimit
  25 May, 2023
Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  23 May, 2023
 • Data e Përfundimit
  25 May, 2023
Sponsorët
Menaxhere Projekti

Ana Hoxha
[email protected]

+355 67 606 6222