MEDIA

Vijoi rradha e webinareve të organizuara nga Expocity Albania me webinarin e datës 7 korrik mbi një temë tejet të rëndësishme siç janë financimet në sektorin bujqësor. Në një kohë ndryshimesh globale të papreçedentë për kohët moderne, sektorë të rëndësishëm...
Në datën 19 Qershor, Expocity Albania zhvilloi webinarin – TRENDET DIXHITALE, SHËRBIMET FINANCIARE. Ky webinar u fokusua në trendet e online banking, inovacionin e nevojshëm në shërbimet financiare, përditësimin e vazhdueshëm për t’ju përgjigjur më së mirë nevojave të ndryshme...
Në datë 10 Qershor 2020, Expocity Albania, organizoi webinarin me temë “Investimet në Real Estate. Si do ta ndikojë COVID-19 këtë sektor?” Gjatë këtij webinari u trajtuan tema të rëndësishme në lidhje me sjelljen e sektorit të real estate gjatë...
Expocity Albania, më datë 9 qershor, organizoi webinarin e rradhës dedikuar sektorit të sigurisë. Në këtë webinar, u trajtuan problematikat e sektorit gjatë pandemisë dhe orientimi i kompanive të sigurimit ndaj shërbimeve të reja në përshtatje me kërkesat e tregut....
Expocity Albania, më datë 21 Maj 2020, organizoi webinarin me temë “Industria Tekstile në Shqipëri dhe dinamikat gjatë dhe pas COVID-19”. Duke qënë një nga sektorët me rëndësi për ekonominë shqiptare sidomos në drejtim të punësimit, situata e krijuar nga...
Ekspozitat tregtare janë motorët më të fuqishëm të rritjes ekonomike që nxisin rimëkëmbjen ekonomike dhe përparimin e BE-së me një ritëm të shpejtë Ekspozitat tregtare luajnë një rol kyç në rindërtimin e ekonomive Industria e panaireve dhe ekspozitave tregtare do...
Të nderuar partnerë, bashkëpunëtorë dhe miq, Expocity Albania ju fton të ruani qetësinë në situatën aktuale të vendit! Në këto kohë të vështira që jo vetëm vendi ynë, por e gjithë bota po kalon për shkak të virusit COVID-19, të...
Për të tretin vit radhazi, në Tiranë, në datat 13-14 Mars 2020, Expocity Albania organizon Panairin më të madh ndërkombëtar të agrobiznesit dhe agro-teknikes “AGROTECH Expo 2020”. Kjo është një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit me impakt dhe...
6 Mujori i Parë Edicioni i 2-të, “Security & Safety Expo 2020”, 6-7 Shkurt; Edicioni i 2-të, “Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës & Planifikimit Urban 2020”, 20-22 Shkurt; Edicioni i 5-të, “Tekno Hotel Expo 2020”, 27-29 Shkurt; HORECA Expo 2020, 4-6...
Të nderuar kolegë dhe bashkëpunëtorë, Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë mbi përditësimin e Kalendarit të Eventeve 2019 në Expocity Albania: Edicioni i 2të, “Samiti i Diasporës”, në datën 1 Mars 2019; Edicioni 2të, ”Panairi & Forumi i Agrobiznesit dhe Agroteknikës 2019”,...
Nga Misela Patrioti Nëse kthehemi disa dekada pas ose më lehtë akoma të pyesim gjyshërit tanë, me siguri do t’ju tregojnë mbi vështirësitë e shumta që kishin fermerët e çdo aktorë tjetër i këtij sektori për të punuar. Ajo çfarë...
Nga Misela Patrioti Vetë jeta është një udhëtim, ndaj shpirti duhet të jetë një turist, edhe nëse është vetëm një herë në një kohë, duhet të njoh vlerën e njerëzve, pasi ai është një ndryshim që vazhdon, i thellë dhe...
Një studim i fundit i kryer nga CEIR zbulon se profesionistët e bizneseve vlerësojnë më shumë takimet ballë për ballë dhe marrëdhëniet ekzistuese si burim informacioni për bizneset e tyre dhe përsa i përket vendimarrjeve të tyre për blerje të...
Exhibition World pyeti Howard Klein, moderatorin e Kongresit të 85 të UFI-t në Shën Petersburg, për të vecuar pikat kryesore nga ky event i rëndësishëm i vitit për sektorin. Duke marre parasysh qe kam qenë shumë herë në Rusi, isha...
Të dhëna nga më shumë se 13,000 vizitorë të ekspozitave tregtare në të gjithë globin, tregojnë modele te ndryshueshme pritshmërie. Ekspozitat tregtare shihen si kanale të qëndrueshme biznesi, por kanalet e tjera konkurruese mund të kenë një rritje edhe më...
Tregtia e lirë globale nuk është menyra natyrore e gjërave, ndaj do perkujdesje dhe të mirembahet. Sophus Reinert dhe Dante Roscini diskutojnë për tregtinë përgjatë kohërave dhe atë që na mëson historia. Pyetje: Cilat modele dalin nga historia që mund...
Nga Misela Patrioti Bukuria është një e vërtetë që ju pëlqen të gjithëve, pa u munduar të deformohet apo të tjetërsohet. Bukuria fiton shumë kur bashkohet me estetikën, i përngjason një koncepti të pakufizuar, por që mund të të krijojë...
Raporti Globex 2018 tregon se rritja e tregut të ekspozitave tregtare në 2017, erdhi si rezultat i rritjes së lartë të vazhdueshme nga tregjet në zhvillim, ndërkohë që tregjet e maturuara, vazhduan të tregtonin në një mjedis të përmirësuar makroekonomik....
Rezultatet përfundimtare të studimit të parë botëror mbi rëndësinë ekonomike të eventeve të biznesit ballë për ballë, u publikuan ne Nentor nga Këshilli i Industrisë të Eventeve (EIC), i cili autorizoi hulumtimin. Rëndësia ekonomike globale e ngjarjeve të biznesit u...
Ekspozitat dhe eventet janë të vlefshme për bizneset, sepse ato lejojnë komunikimin ballë për ballë dhe ofrojnë mundësi për networking. Ekspozitat u mundësojnë të takoni shumë njerëz që kanë rëndësi për biznesin tuaj në një vend, duke përfshirë klientët ekzistues,...
Ashtu si çdo vit, ekipi i UFI-it ka përdorur si bazë Kongresin Global të shoqatës tonë si dhe shumë biseda në mbarë botën, për të izoluar dhe identifikuar temat kryesore që ndjejmë se do të ndikojnë në industrinë globale të...