Vizioni

Vizioni ynë: është të sjellim sëbashku njerëzit për përfitime reciproke, profesionale dhe personale. Ne jemi të përkushtuar të ndihmojmë klientët tanë të rrisin biznesin e tyre dhe të maksimizojnë kthimin nga investimi.

Qëllimi ynë: është ta pozicionojmë Expocity Albania si lojtarin numër një rajonal, duke tërhequr më shumë kompani nga rajoni, si dhe lojtarë ndërkombëtarë. Me arritjen e këtij qëllimi, ne synojmë të zgjerojmë dhe të lançojmë evente dhe ekspozita B2B në nivel ndërkombëtar, duke përfshirë bashkëpunime me sipërmarrje të përbashkët. Ne mirëpresim organizatorët ndërkombëtarë që të bashkëpunojnë me qendrën tonë dhe/ose biznesin organizues, për të lançuar eventet e tyre.