PIKA E TAKIMIT E INDUSTRISË SË SHTËPISË DHE PAJISJEVE TË KUZHINËS NË BALLKAN

HOST The Balkans do të hapë dyert në datat 9-10-11 Nëntor2023, në Expocity Albania, në Tiranë.

Në këtë event të madh, mbi 150 marka ekskluzive turke do të prezantojnë xhamin, porcelanin dhe qeramikën më të fundit, si dhe pajisje elektrike shtëpiake inovative, enë gatimi prej çeliku inoks, enë shtëpiake plastike, produkte dekorative dhe enë gatimi të llojeve të ndryshme.

“HOST The Balkans” do të mbledhë së bashku prodhuesit turq të industrisë së shtëpisë dhe enëve të kuzhinës, në Host The Balkans. Është vendi ideal për të zbuluar, përjetuar dhe krahasuar produkte të reja dhe unike.

 Produktet e prodhimit turk.

“HOST The Balkans” do të zhvillohet me bashkëpunimin e Tarsus Group & No On Fuarcilik. Tarsus Group është organizatori i “Panairit Ndërkombëtar të Shtëpisë dhe Pajisjeve të Kuzhinës Zuchex”, një nga panairet më të mëdha në botë në fushën e tij, dhe “HOST Istanbul” panairi kryesor pranveror i pajisjeve shtëpiake në rajon. Ekspozita do të organizohet nga BOSPHORUS EXPO. Me gjithë këtë përvojë, “HOST The Balkans” synon të zgjerojë tregun e tregtisë së produkteve shtëpiake në Ballkan.

Zbuloni produktet dhe risitë më të reja në enët e gatimit, plastikës, qeramikës, enëve të pjekjes, enëve të qelqit, enëve të kuzhinës dhe më shumë.

Detajet e Eventit
Detajet e Eventit
Conatct

TARSUS TURKEY
Tel : +90 (212) 275 75 79
Fax : +90 (212) 288 36 11
E-mail : [email protected]