Beauty

BEAUTY 2019 - 2018

Beauty Weddings & Lifestyle Expo 2019

Në Expocity Albania, në datat 22-24 Nëntor 2019 do të mbahet Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019.Ky organizim do të vendosë në qënder të vëmendjes shoqeritë që operojnë në fushën e martesave, tëkozmetikës, organizimit të eventeve të tjera të gëzimeve…

Panairi i parë i bukurisë në Shqipëri

Panairi i parë i bukurisë në Shqipëri, trendet e fundit dhe zhvillimi në tregun shqiptar Nuk ka rast më të mirë se sa një panair për të shpalosur të gjithë gamën që sektori i bukurisë përmban. Duke marrë shkas nga…