Teknologji

TEKNOLOGJI 2023 - 2020 - 2019

Tirana Tech Open 2023

Një event 2-ditor kombëtar dhe ndërkombëtar, që sjell së bashku sipërmarrës, investitorë, institucione, biznese inovative, mediat dhe të gjithë të apasionuarit e teknologjisë. Ai synon të bashkojë pjesëmarrësit dhe palët e interesuara për të eksploruar mundësitë e biznesit, për të modeluar sëbashku të ardhmen dhe për t’ju përgjigjur sfidave më të ngutshme teknologjike.

Safety & Security Expo 2020

Panairi “Safety & Security Expo 2020” vjen në këtë Edicion të Dytë në Expocity Albania, në datat 6-7 Shkurt, 2020. Expocity Albania synon të krijojë një platformë, ku do të prezantohen shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve më të fundit në…

Tirana Tech Open 2019

TIRANA TECH OPEN 2019 mirëpret sipërmarrjet pjesëmarrëse, startup-et, studentë e nxënës, vizitorë të interesuar në datat 25, 26 dhe 27 Shtator 2019 në ambjentet e Expocity Albania. NJË EVENT UNIK Tirana Tech Open është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e novatorizmit e krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të…

Tirana Tech Open 2024

Step into the future at our Tirana Tech Open 3 —an unmissable event with 100 enterprises, including startups, corporations, and established businesses, collaborating alongside governmental institutions, Keynote speakers, investors, donors, universities, and students. This dynamic platform promises innovation galore, attracting…