Leather & Textile

LEATHER & TEXTILE 2019 - 2018

Panairi Leather Line 2022

Expocity Albania, qendra më e madhe e organizimit të panaireve ndërkombëtare në rajon, prej vitesh vendos në qendër të vëmendjes çdo sektor në Shqipëri. Linja e lëkurës është prekur për dy vite rradhazi duke u ndërthurur me industrinë e tekstilit…

INTERNATIONAL CONF EXPO

Panairi Ndërkombëtar i Tekstilit Edicioni i 3të 13-15 Tetor 2022 EXPOCITY Qendra më e madhe e panaireve në Shqipëri, organizon edicionin e tretë të Panairit Ndërkombëtar të Tekstilit. Expocity Albania, qendra më e madhe e organizimit të panaireve ndërkombëtare në rajon,…

Tekstile & Lëkurë Expo 2019

Edicioni i 2të i “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019” është një nga eventet më të shumëpritura për industrinë e tekstileve dhe lëkurës, për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e sektorit në Shqipëri, rritjen e tyre individuale…