Food & Drink

FOOD & DRINK 2019 - 2018

FOOD & DRINK EXPO 2023

Pjesëmarrja e përvitshme në këtë event, ju krijon mundësinë të flisni për markën, produktet tuaja dhe evolucionin e sektorit, të mbështesni inovacionin dhe të ndikoni në ndryshim. Duke promovuar punën dhe idetë tuaja, konsolidoni marrëdhëniet me blerësit, si edhe kanalet…

Food & Drink Festival 2019

Edicioni i 4rt, i Festivalit të Ushqimit dhe Pijeve i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 10-12 Maj 2019. Ky aktivitet fton në një platformë të përbashket aktorët më të rëndësishëm te vendit, rajonit dhe më gjerë….

Eventi Uji dhe Natyra 2018

Në emër të SHUKALB dhe SHUKOS, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën dhe Ekspozitën e 6-të të Përbashkët Ballkanike, që do të mbahet në Tiranë, Shqipëri, në datat 7 – 9 Nëntor 2018, te Expocity Albania. Tema e Konferencës “Uji…

Panairi “Food & Drink Festival”