Turizëm

TURIZËM 2023 - 2022 - 2019 - 2018

Expo Turizëm Panair Ndërkombëtar

Shqipëria, Destinacion për 365 ditë Industria e turizmit zë një vend të veçantë në ekonomi dhe është konsideruar nga qeveria si një nga motorët kryesorë në rritjen e vendit. Edicioni i 5-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit synon të promovojë…

International Tourism & Environment

ÇFARË ËSHTË ITE DAYS? Ditët Ndërkombëtare të Turizmit dhe Mjedisit në Tiranë, është një event unik, ku të gjithë profesionistët e udhëtimit dhe turizmit, ekspertët e mjedisit dhe entuziastët e udhëtimit, nga e gjithë bota, mblidhen sëbashku për të diskutuar…

Panairi Internacional i Turizmit Tiranë 2019

Expocity Albania sjell Edicionin e 3-të të panairit “Panairi I Turizmit Nderkombetar Tirana 2019”, që do të organizohet në datat 5-6 Prill 2019, në ambjentet e Expocity Albania. Këtë vit ky organizim do të ketë edhe mbështetjen e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit si…

Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018