Auto

AUTO 2019 - 2018

Tirana Auto Sallon 2019

Expocity Albania organizon Edicionin e Katërt të eventit Tirana Auto Sallon 2019 dhe Automotive Forum, në datat 10-13 Tetor. Pas tre edicioneve të mëparshme të cilat kanë shënuar rritje, ky event dëshmon se edhe në Shqipëri është e nevojshme të…

Auto Sallon Tirana 2018 & AutoMotive Forum

Expocity Albania organizon edicionin e tretë të eventit vjetor të makinave në Shqipëri, Auto Sallon Tirana 2018 dhe Automotive Forum, nga data 31 Maj deri në datën 3 Qershor. Pas dy edicioneve ky event dëshmon se është ngjarja më e…