Energy Expo & Forum

2023 - 2022 - 2019 - 2018

Energy Expo & Forum 2023

Në datat 29-31 Mars 2023, Expocity Albania organizon Edicionin e 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë.“Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2023 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në të cilën…

Energy Expo & Forum2022

TË GJITHË SYTË NGA ENERGJIA!DATË 28-29 QERSHOR 2022 Në datat 28-29 Qershor 2022, Expocity Albania organizon Edicionin e 4-t të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë. “Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2022 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në…

Energy Expo & Forum 2019

Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin e tretë të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë.Energy Expo & Forum, në vijim të edicioneve të mëparshme, ofron dhe mbështet komunikimin dhe…

Energy Expo & Forum 2018

TREGU I PERBASHKET I ENERGJISE/ ENERGJIA E RINOVUESHME/ MBROJTJA MJEDISORE/ JETA E QENDRUESHME/ E ARDHMJA E ENERGJISE NE RAJON Në datat 5-6 tetor 2018, zhvillohet edicioni i dytë i panairit Energy Expo & Forum, në Expocity Albania. Ky edicion do…

personel sağlık

personel sağlık

personel sağlık