Ndërtim

NDËRTIM 2023 - 2022 - 2020 - 2018

Panairi i Ndërtimit, BUILD & LIVE SMART

Në datat 25- 27 tetor 2023, Expocity Albania organizon Edicionin e 4-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”. Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të…

Panairi i Ndërtimit, BUILD & LIVE SMART 2022

Në datat 27- 29 tetor 2022, Expocity Albania organizon Edicionin e 3-të të Panairit të Ndërtimit “Build and Live Smart”. Përgjatë tre ditëve, ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të…

Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020

Expocity Albania organizon Edicionin e 2të të Panairit të Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020 në datat 20-22 Shkurt 2020. Ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit,…

Ndërtimi, arkitektura dhe planifikimi urban 2018

Sektori i ndërtimit, prej vitesh ka qenë kontribuues i rëndësishëm në ekonominë e vendit. Sot, sipas të dhënave të INSTAT, numërohen 4500 kompani që operojnë në këtë sektor. Për t’i dhënë vëmendjen e duhur, Expocity Albania organizoi edicionin e parë…