AgroTech

AGRO 2022 - 2019 - 2018

AgroTech Expo 2022

Edicioni i III-të i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknologjisë AGROTECH Expo 2022, i organizuar nga Expocity Albania, do të zhvillohet në datat 24-26 Nëntor, 2022. Ky panairofron një platformë komunikimi biznesi për aktorët më të rëndësishëm kombëtarë, rajonalë e…

AgroTech Expo & Forum 2019

PROJEKTI Edicioni i dytë i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknikës i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 15-16 Mars 2019. Ky aktivitet fton në një platformë komunikimi biznesi kombëtare dhe ndërkombëtare aktorët më të rëndësishëm në…

AgroTech Expo & Conference 2018

Expocity Albania zhvilloi Edicionin e parë të Panairit dhe Konferencën Ndërkombëtare të Agrobiznesit dhe Agroteknikës “AgroTech 2018”. Panairi shënoi një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit për sektorin bujqësor.Për tri ditë me radhë, në Expocity Albania, 40 stenda dhe…

personel sağlık

personel sağlık

personel sağlık