Kalendari i Eventeve 2019

Të nderuar kolegë dhe bashkëpunëtorë,
Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë mbi përditësimin e Kalendarit të Eventeve 2019 në Expocity Albania:

 1. Edicioni i 2të, “Samiti i Diasporës”, në datën 1 Mars 2019;
 2. Edicioni 2të, ”Panairi & Forumi i Agrobiznesit dhe Agroteknikës 2019”, në datat 15-16 Mars 2019;
 3. Edicioni 4të, “Tekno Hotel Expo 2019”, në datat 21-23 Mars 2019;
 4. Edicioni 3të, ”Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Tirana 2019”, në datat 5-6 Prill 2019;
 5. Edicioni 4të, “Festivali i i Ushqimit & Pijeve 2019”, në datat 10-12 Maj 2019;
 6. Edicioni i 9të,“Të sigurt Mbi Dy rrota”, 18 Maj 2019, organizuar nga ACA;
 7. “Motivimi & Suksesi nga Vasil Naçi”, 25 Maj 2019, organizuar nga Agna Group;
 8. Edicioni 4të, “Olimpiada e Aftësive Profesionale” (TBD);
 9. Edicioni 1rë, “Tirana Tech Open 2019”, në datat 25-27 Shtator 2019;
 10. Edicioni 3të, “Panairi dhe Forumi i Energjisë 2019”, në datat 4-5 Tetor 2019;
 11. Edicioni 4rt, “Auto Sallon Tirana 2019”, në datat 10-13 Tetor 2019;
 12. Edicioni 2të, ”Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2019”, në datat 25-27 Tetor 2019;
 13. Edicioni 2të, “Panairi i Tekstileve & Lëkurës 2019”, në datat 1-2 Nëntor 2019;
 14. Edicioni 3të, “Weddings, Beauty & Lifestyle 2019”, në datat 22-24 Nëntor 2019;
 15. Edicioni 2të, “Safety & Security Expo 2019”, në datat 13-14 Dhjetor, 2019.

Për më tepër informacion ju lutem kontaktoni:
[email protected]
www.www.expocity.al

Me respekt,
Stafi i Expocity Albania