NJOFTIM RRETH SITUATËS SË COVID-19

Të nderuar partnerë, bashkëpunëtorë dhe miq,

Expocity Albania ju fton të ruani qetësinë në situatën aktuale të vendit!

Në këto kohë të vështira që jo vetëm vendi ynë, por e gjithë bota po kalon për shkak të virusit COVID-19, të gjithë duhet të sensibilizohemi që të mbrojmë veten, familjen dhe komunitetin ku jetojmë e punojmë. Pandemia kërkon përgjegjshmëri, ndërgjegjësim, disiplinë dhe solidaritet.

Lutjet dhe mendimet tona shkojnë për njerëzit që janë prekur nga ky virus famëkeq. Vlerësojmë jashtëzakonisht punonjësit e kujdesit shëndetësor, komunitetet lokale dhe qeveritë në mbarë botën, të cilët janë në vijën e parë, duke punuar për të frenuar COVID-19.

Ju bëjmë me dije se ne po vëzhgojmë me vigjilencë situatën e COVID-19 dhe ecurinë e përhapjes së tij në mbarë botën dhe kemi marrë masa për të siguruar një ambient të shëndetshëm në qendrën tonë.

Të gjithë së bashku mund të ndryshojmë rrjedhën e kësaj pandemie që ka prekur botën. Studimet shkencore na kanë treguar që nëse çdo vend arrin të zbulojë, testojë, trajtojë dhe izolojë rastet e infektuara, atëherë ne mund t’ja dalim mbanë.

Të gjithë së bashku! Ne do t’ia dalim mbanë!

Ekipi i Expocity Albania!