Mjeshtëro Biznesin 2023

Mjeshtëro Biznesin 2023, Event-Trajnimi më i madh në Shqipëri dhe rajon kushtuar suksesit në biznes, rikthehet me praktikat dhe njohuritë më të reja për sukses të sigurtë, në këto kohë sfiduese!

Live ne sallën e Expo City, 17-19 Mars 2023.

Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  17 March, 2023
 • Data e Përfundimit
  19 March, 2023
Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  17 March, 2023
 • Data e Përfundimit
  19 March, 2023
Photos