Italy for Horeca

TRADESHOW Italian i Ushqimit dhe Pajisjeve

D.M.P. SRL promovues dhe organizator i eventit ndërkombëtar profesional LEVANTE PROF në Bari (Itali), dhe redaktor
i revistës së industrisë “Panicazione & Pasticceria” bën me dije se edicioni i parë i ITALY FOR HO-RE-CA është planifikuar për
10-13 nëntor 2022. Është një ngjarje kushtuar industrisë së pjekjes së bukës, ëmbëlsirave, akullores, picave, shërbimeve ushqimore, mikpritjes,
dhe kompanive italiane të specializuara në makineri, pajisje, përbërës të papërpunuar, produkte gjysëm të gatshme, dhe produkte të gatshme.

Ngjarja e rezervuar për operatorët e sektorit të Ballkanit, do të zhvillohet në Tiranë (Shqipëri) në strukturen strategjike te ExpoCity, vetëm 6 km larg nga Aeroporti Ndërkombëtar,ndalesë e zakonshme për koston e ulët dhe linja ajrore me fluturime ditore nga të gjitha anët e Evropës.
ITALI PËR HO-RE-CA lindi me synimin të zhvilluar mundësi të reja tregtimi për kompanitë që duan të hyjnë në një treg me zhvillim dinamik dhe të shpejtë i cili operon kryesisht në fushën turistike
dhe akomodimin.Ngjarja do të reklamohet masivisht me fushata publicitare (TV, radio, shtyp,revista dhe mbi të gjitha mediat sociale) të cilat promovojnë panairin në të gjitha vëndet e Ballkanit.
D.M.P. SRL mund të ofrojë mbështetje sipas kërkesës për trajtimin e shkresave dhe doganat.

Detajet e Eventit
Detajet e Eventit