Horeca 2022

Ceremonia e hapjes së eventit HORECA 2022, të mbajtur në EXPOCITY Albania, në datat 4-6 Mars. Eventi pati një sukses të jashtëzakonshëm për të gjithë aktorët e biznesit por edhe për vizitorët që patën mundësi të ndiqnin trajnime & konkurse të profesionistëve të sektorit.

Gjatë panairit HORECA 2022 patëm kënaqësinë e shijimit të gatimeve nga mjeshtrat e kulinarisë shqiptare: Chefe @mimozaballa, Chef @chef.alfredmarku, Chef @fundim_gjepali dhe Master Alfred Dimçe  që ndanë me ne eksperiencën e tyre në Masterclass.

Konkurset e zhvilluara gjatë eventit HORECA 2022 i dhanë eventit gjallëri dhe shtuan interesin e vizitorëve.

Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  4 March, 2022
 • Data e Përfundimit
  6 March, 2022
Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  4 March, 2022
 • Data e Përfundimit
  6 March, 2022