25 September, 2019
TIRANA TECH OPEN 2019 mirëpret sipërmarrjet pjesëmarrëse, startup-et, studentë e nxënës, vizitorë të interesuar në datat 25, 26 dhe 27 Shtator 2019 në ambjentet e Expocity Albania. NJË EVENT UNIK Tirana Tech Open është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e novatorizmit e krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të...
4 October, 2019
Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin e tretë të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë.Energy Expo & Forum, në vijim të edicioneve të mëparshme, ofron dhe mbështet komunikimin dhe...
10 October, 2019
Expocity Albania organizon Edicionin e Katërt të eventit Tirana Auto Sallon 2019 dhe Automotive Forum, në datat 10-13 Tetor. Pas tre edicioneve të mëparshme të cilat kanë shënuar rritje, ky event dëshmon se edhe në Shqipëri është e nevojshme të...
Edicioni i 2të i “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019” është një nga eventet më të shumëpritura për industrinë e tekstileve dhe lëkurës, për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e sektorit në Shqipëri, rritjen e tyre individuale...
22 November, 2019
Në Expocity Albania, në datat 22-24 Nëntor 2019 do të mbahet Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019.Ky organizim do të vendosë në qënder të vëmendjes shoqeritë që operojnë në fushën e martesave, tëkozmetikës, organizimit të eventeve të tjera të gëzimeve...
6 February, 2022
Panairi “Safety & Security Expo 2020” vjen në këtë Edicion të Dytë në Expocity Albania, në datat 6-7 Shkurt, 2020. Expocity Albania synon të krijojë një platformë, ku do të prezantohen shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve më të fundit në...
20 February, 2022
Expocity Albania organizon Edicionin e 2të të Panairit të Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020 në datat 20-22 Shkurt 2020. Ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit,...
4 March, 2022
Ceremonia e hapjes së eventit HORECA 2022, të mbajtur në EXPOCITY Albania, në datat 4-6 Mars. Eventi pati një sukses të jashtëzakonshëm për të gjithë aktorët e biznesit por edhe për vizitorët që patën mundësi të ndiqnin trajnime & konkurse...