26 October, 2018
Sektori i ndërtimit, prej vitesh ka qenë kontribuues i rëndësishëm në ekonominë e vendit. Sot, sipas të dhënave të INSTAT, numërohen 4500 kompani që operojnë në këtë sektor. Për t’i dhënë vëmendjen e duhur, Expocity Albania organizoi edicionin e parë...
7 November, 2018
Në emër të SHUKALB dhe SHUKOS, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën dhe Ekspozitën e 6-të të Përbashkët Ballkanike, që do të mbahet në Tiranë, Shqipëri, në datat 7 – 9 Nëntor 2018, te Expocity Albania. Tema e Konferencës “Uji...
14 December, 2018
Panairi i parë i bukurisë në Shqipëri, trendet e fundit dhe zhvillimi në tregun shqiptar Nuk ka rast më të mirë se sa një panair për të shpalosur të gjithë gamën që sektori i bukurisë përmban. Duke marrë shkas nga...
15 March, 2019
PROJEKTI Edicioni i dytë i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknikës i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 15-16 Mars 2019. Ky aktivitet fton në një platformë komunikimi biznesi kombëtare dhe ndërkombëtare aktorët më të rëndësishëm në...
5 April, 2019
Expocity Albania sjell Edicionin e 3-të të panairit “Panairi I Turizmit Nderkombetar Tirana 2019”, që do të organizohet në datat 5-6 Prill 2019, në ambjentet e Expocity Albania. Këtë vit ky organizim do të ketë edhe mbështetjen e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit si...
27 April, 2019
Expocity Albania zhvilloi Edicionin e parë të Panairit dhe Konferencën Ndërkombëtare të Agrobiznesit dhe Agroteknikës “AgroTech 2018”. Panairi shënoi një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit për sektorin bujqësor.Për tri ditë me radhë, në Expocity Albania, 40 stenda dhe...
10 May, 2019
Edicioni i 4rt, i Festivalit të Ushqimit dhe Pijeve i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 10-12 Maj 2019. Ky aktivitet fton në një platformë të përbashket aktorët më të rëndësishëm te vendit, rajonit dhe më gjerë....
18 May, 2019
Ditën e shtunë datë 18 Maj 2019, organizohet Finalja e Konkursit Kombëtar Edukativ “Të sigurt mbi dy rrota”2019. Ekipet finaliste vijnë pas një maratone të gjatë aktivitetesh edukimi dhe konkurimi të 2020 fëmijëve nga 104 shkolla në 11 qytete kryesore....