Beauty Weddings & Lifestyle Expo 2019

Në Expocity Albania, në datat 22-24 Nëntor 2019 do të mbahet Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019.
Ky organizim do të vendosë në qënder të vëmendjes shoqeritë që operojnë në fushën e martesave, të
kozmetikës, organizimit të eventeve të tjera të gëzimeve të përditshme si dhe lifestyle e beauty, që të treja kaq të rëndesishme në jetën e gjithësecilit prej nesh.

Është një fakt i njohur që dita e martesës është një ditë e paharrueshme në jetën e gjithesecilit. Dhe për shekuj me radhë ajo ka pasur një vend të veçantë në jetën e shqiptarëve.
Kozmetika gjithashtu ka lindur që në kohët më të hershme të njerezimit, që në Paleolit. Gjatë mesjetës nuk lejohej përdorimi i kozmetikëve sepse konsideroheshin si jo të moralshme nga kisha, gjë që ndryshoi gjate rilindjes dhe u zhvillua në përmasat e kohëve të sotme ku numri i kozmetikëve dhe përdorimi i tyre në treg është pothuajse i pafund duke e shndërruar këtë industri në një nga industritë më të fuqishme.
Përkufizimi i mënyrës së jetesës, zakonet, qëndrimet, shijet, standardet morale, niveli ekonomik etj., së bashku përbëjnë mënyrën e jetesës së një individi, grupi ose Lifestyle.

Gjatë tre ditëve të “Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019” të tre kategoritë e mësiperme do të vendosen në qendër të vëmendjes duke sjelle trendet më të fundit të modës, dhe të bukurisë, frymëzimet për dekor në shtëpi, stilin e famshëm, këshilla për marrëdhënie, këshilla për jetesë të kujdesshme, këshilla për lifestyle.

Expocity do të shndërrohet këto 3 ditë në një venue me larmishmëri pjesëmarrje në stendat e dedikuara duke nisur nga produktet e kozmetikes, kujdesit për lëkurën, flokët, tualetin, fustanet, e deri tek torta martesore, konfetat, fotografët dhe video kameramanët, konsulentët për kujdesin e përditshëm, dietologet e instruktorët e palestrave për një lifestyle elegant dhe të shëndetshëm.

OBJEKTIVI

Organizimi i dedikohet publikut të interesuar duke ruajtur një vend special për ato të dashuruar që mbajnë
ëndrrën e celebrimit të ditës së tyre më të rëndësishme. Ne do t’i ndihmojme ata të zgjedhin dhe do të
ndihmojme të gjithë partnerët e tjerë në ketë event të prezantojnë produktet dhe shërbimet e tyre nëpërmjet një platforme të gjerë prezantimesh. Kemi bashkuar më të mirët për ta kthyer gjithë procesin e zgjedhjes, të kënaqshëm dhe më të lehtë. Në këtë mënyrë, ju si pjesëmarrës në Panair realizoni në kohën e duhur dhe në vendin e duhur komunikimin e ofertave të kompanive tuaja përkundrejt të gjithë të interesuarve. Ky organizim orientohet në fushat më poshtë:

 • Fustane Nusesh
 • Organizim Eventesh & Ceremonish
 • Dekore, Lule & Fishekzjarre
 • Sallone Bukurie, Qëndra Estetike
 • Distributorët e Produkteve të Bukurisë
 • Distributorët e Parfumeve/ Rishitësit
 • Produktet e Flokëve Marka/ Shpërndarës/ Rishitës
 • Produktet e Lëkurës/ Shpërndarës/ Rishitës
 • Trajtimet (klinikat private, shkollat, institutet etj ) dhe shërbimet
 • Programe Fitness/ Yoga
 • Palestra
 • Restorante, Hotele, Komplekse Argëtimi
 • Katering, Pasticeri & Kantina Vere
 • Dee- Jay dhe Audio
 • Video, Fotografi, Filmime & Montazhe
 • Makina me Qira (Limuzina & Pajton)
 • Agjenci Turistike & Kompani Ajrore
 • Aksesorë Mobilerie dhe Artikuj Shtëpiakë
 • Dyshek, Carcafë & Intimo
 • Argjendari, Bizhuteri & Parfumeri
 • Çanta, Valixhe, Këpucë & Aksesorë
 • Punime Artizanale dhe Kostume Popullore
Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  22 November, 2019
 • Data e Përfundimit
  24 November, 2019
Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  22 November, 2019
 • Data e Përfundimit
  24 November, 2019