25 November, 2016
Kompeticioni i bukurisë Miss Globe rikthehet në Shqipëri, vendi ku është organizuar për më shumë se 10 vite, e që këtë herë, përveçse mikpritës, është edhe zotërues i patentës origjinale të këtij eventi. 25 nëntori do të bëjë bashkë në...
20 April, 2018
“Arsimi profesional – Koha për cilësinë” Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në angazhimin e saj institucional për modernizimin dhe rritjen e cilesisë në Arsimin Profesional, organizon edicionin e tretë të  Panairit të Shkollave dhe Aftësive Profesionale “Olimpiada e Aftësive 2018”,...
Expocity Albania organizon edicionin e tretë të eventit vjetor të makinave në Shqipëri, Auto Sallon Tirana 2018 dhe Automotive Forum, nga data 31 Maj deri në datën 3 Qershor. Pas dy edicioneve ky event dëshmon se është ngjarja më e...
5 October, 2018
TREGU I PERBASHKET I ENERGJISE/ ENERGJIA E RINOVUESHME/ MBROJTJA MJEDISORE/ JETA E QENDRUESHME/ E ARDHMJA E ENERGJISE NE RAJON Në datat 5-6 tetor 2018, zhvillohet edicioni i dytë i panairit Energy Expo & Forum, në Expocity Albania. Ky edicion do...
19 October, 2018
Expocity Albania organizon në datat 19-20 Tetor 2018 Edicionin e parë të Textile, Leather & Fashion Expo 2018. Ky panair synon të zgjerojë nivelet e bashkëpunimit në tregun rajonal të industrisë tekstile, lëkurës e këpucëve, atë të fasonëve dhe në...
26 October, 2018
Sektori i ndërtimit, prej vitesh ka qenë kontribuues i rëndësishëm në ekonominë e vendit. Sot, sipas të dhënave të INSTAT, numërohen 4500 kompani që operojnë në këtë sektor. Për t’i dhënë vëmendjen e duhur, Expocity Albania organizoi edicionin e parë...