Textile, Leather & Fashion 2018

Expocity Albania organizon në datat 19-20 Tetor 2018 Edicionin e parë të Textile, Leather & Fashion Expo 2018.

Ky panair synon të zgjerojë nivelet e bashkëpunimit në tregun rajonal të industrisë tekstile, lëkurës e këpucëve, atë të fasonëve dhe në industrinë e modës. Ekspozimet, prezantimet, forumet etj. do të fokusohen në evidentimin e potencialeve të kësaj industrie jo vetëm të tregut shqiptar por dhe rajonal.

Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  19 October, 2018
 • Data e Përfundimit
  20 October, 2018
Detajet e Eventit
 • Data e Fillimit
  19 October, 2018
 • Data e Përfundimit
  20 October, 2018