Blog

Read More
Vijoi rradha e webinareve të organizuara nga Expocity Albania me webinarin e datës 7 korrik mbi një temë tejet të rëndësishme siç janë financimet në sektorin bujqësor. Në një kohë ndryshimesh globale të papreçedentë për kohët moderne, sektorë të rëndësishëm...
Read More
Në datën 19 Qershor, Expocity Albania zhvilloi webinarin – TRENDET DIXHITALE, SHËRBIMET FINANCIARE. Ky webinar u fokusua në trendet e online banking, inovacionin e nevojshëm në shërbimet financiare, përditësimin e vazhdueshëm për t’ju përgjigjur më së mirë nevojave të ndryshme...
Read More
Në datë 10 Qershor 2020, Expocity Albania, organizoi webinarin me temë “Investimet në Real Estate. Si do ta ndikojë COVID-19 këtë sektor?” Gjatë këtij webinari u trajtuan tema të rëndësishme në lidhje me sjelljen e sektorit të real estate gjatë...
Read More
Expocity Albania, më datë 9 qershor, organizoi webinarin e rradhës dedikuar sektorit të sigurisë. Në këtë webinar, u trajtuan problematikat e sektorit gjatë pandemisë dhe orientimi i kompanive të sigurimit ndaj shërbimeve të reja në përshtatje me kërkesat e tregut....
Read More
Expocity Albania, më datë 21 Maj 2020, organizoi webinarin me temë “Industria Tekstile në Shqipëri dhe dinamikat gjatë dhe pas COVID-19”. Duke qënë një nga sektorët me rëndësi për ekonominë shqiptare sidomos në drejtim të punësimit, situata e krijuar nga...
Read More
Ekspozitat tregtare janë motorët më të fuqishëm të rritjes ekonomike që nxisin rimëkëmbjen ekonomike dhe përparimin e BE-së me një ritëm të shpejtë Ekspozitat tregtare luajnë një rol kyç në rindërtimin e ekonomive Industria e panaireve dhe ekspozitave tregtare do...
Read More
Të nderuar partnerë, bashkëpunëtorë dhe miq, Expocity Albania ju fton të ruani qetësinë në situatën aktuale të vendit! Në këto kohë të vështira që jo vetëm vendi ynë, por e gjithë bota po kalon për shkak të virusit COVID-19, të...
Read More
Për të tretin vit radhazi, në Tiranë, në datat 13-14 Mars 2020, Expocity Albania organizon Panairin më të madh ndërkombëtar të agrobiznesit dhe agro-teknikes “AGROTECH Expo 2020”. Kjo është një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit me impakt dhe...
Read More
6 Mujori i Parë Edicioni i 2-të, “Security & Safety Expo 2020”, 6-7 Shkurt; Edicioni i 2-të, “Panairi i Ndërtimit, Arkitekturës & Planifikimit Urban 2020”, 20-22 Shkurt; Edicioni i 5-të, “Tekno Hotel Expo 2020”, 27-29 Shkurt; HORECA Expo 2020, 4-6...
Read More