PANAIRE & EVENTE 2024
PANAIRE & EVENTE të kaluara
27 April, 2019
11:00
Expocity Albania zhvilloi Edicionin e parë të Panairit dhe Konferencën Ndërkombëtare të Agrobiznesit dhe Agroteknikës “AgroTech 2018”. Panairi shënoi një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit për sektorin bujqësor.Për tri ditë me radhë, në Expocity Albania, 40 stenda dhe...
10 April, 2019
11:00
5 April, 2019
11:00
Expocity Albania sjell Edicionin e 3-të të panairit “Panairi I Turizmit Nderkombetar Tirana 2019”, që do të organizohet në datat 5-6 Prill 2019, në ambjentet e Expocity Albania. Këtë vit ky organizim do të ketë edhe mbështetjen e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit si...
15 March, 2019
11:00
PROJEKTI Edicioni i dytë i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknikës i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 15-16 Mars 2019. Ky aktivitet fton në një platformë komunikimi biznesi kombëtare dhe ndërkombëtare aktorët më të rëndësishëm në...
14 December, 2018
11:00
Panairi i parë i bukurisë në Shqipëri, trendet e fundit dhe zhvillimi në tregun shqiptar Nuk ka rast më të mirë se sa një panair për të shpalosur të gjithë gamën që sektori i bukurisë përmban. Duke marrë shkas nga...
7 November, 2018
11:00
Në emër të SHUKALB dhe SHUKOS, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në Konferencën dhe Ekspozitën e 6-të të Përbashkët Ballkanike, që do të mbahet në Tiranë, Shqipëri, në datat 7 – 9 Nëntor 2018, te Expocity Albania. Tema e Konferencës “Uji...
26 October, 2018
11:00
Sektori i ndërtimit, prej vitesh ka qenë kontribuues i rëndësishëm në ekonominë e vendit. Sot, sipas të dhënave të INSTAT, numërohen 4500 kompani që operojnë në këtë sektor. Për t’i dhënë vëmendjen e duhur, Expocity Albania organizoi edicionin e parë...
19 October, 2018
11:00
Expocity Albania organizon në datat 19-20 Tetor 2018 Edicionin e parë të Textile, Leather & Fashion Expo 2018. Ky panair synon të zgjerojë nivelet e bashkëpunimit në tregun rajonal të industrisë tekstile, lëkurës e këpucëve, atë të fasonëve dhe në...
5 October, 2018
11:00
TREGU I PERBASHKET I ENERGJISE/ ENERGJIA E RINOVUESHME/ MBROJTJA MJEDISORE/ JETA E QENDRUESHME/ E ARDHMJA E ENERGJISE NE RAJON Në datat 5-6 tetor 2018, zhvillohet edicioni i dytë i panairit Energy Expo & Forum, në Expocity Albania. Ky edicion do...
31 May, 2018
11:00
Expocity Albania organizon edicionin e tretë të eventit vjetor të makinave në Shqipëri, Auto Sallon Tirana 2018 dhe Automotive Forum, nga data 31 Maj deri në datën 3 Qershor. Pas dy edicioneve ky event dëshmon se është ngjarja më e...
20 April, 2018
11:00
“Arsimi profesional – Koha për cilësinë” Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në angazhimin e saj institucional për modernizimin dhe rritjen e cilesisë në Arsimin Profesional, organizon edicionin e tretë të  Panairit të Shkollave dhe Aftësive Profesionale “Olimpiada e Aftësive 2018”,...