PANAIRE & EVENTE 2024
PANAIRE & EVENTE të kaluara
4 March, 2022
11:00
Ceremonia e hapjes së eventit HORECA 2022, të mbajtur në EXPOCITY Albania, në datat 4-6 Mars. Eventi pati një sukses të jashtëzakonshëm për të gjithë aktorët e biznesit por edhe për vizitorët që patën mundësi të ndiqnin trajnime & konkurse...
20 February, 2022
11:00
Expocity Albania organizon Edicionin e 2të të Panairit të Ndërtimit, Arkitekturës dhe Planifikimit Urban 2020 në datat 20-22 Shkurt 2020. Ky organizim do të shërbejë si një platformë e rëndësishme komunikimi për aktorët më të rëndësishëm të sektorit të ndërtimit,...
10 February, 2022
11:00
6 February, 2022
11:00
Panairi “Safety & Security Expo 2020” vjen në këtë Edicion të Dytë në Expocity Albania, në datat 6-7 Shkurt, 2020. Expocity Albania synon të krijojë një platformë, ku do të prezantohen shumëllojshmëria e produkteve dhe shërbimeve më të fundit në...
22 November, 2019
11:00
Në Expocity Albania, në datat 22-24 Nëntor 2019 do të mbahet Weddings, Beauty & Lifestyle Expo 2019.Ky organizim do të vendosë në qënder të vëmendjes shoqeritë që operojnë në fushën e martesave, tëkozmetikës, organizimit të eventeve të tjera të gëzimeve...
1 November, 2019
11:00
Edicioni i 2të i “Panairit të Tekstilit & Lëkurës 2019” është një nga eventet më të shumëpritura për industrinë e tekstileve dhe lëkurës, për të gjithë profesionistët që kanë në fokus zhvillimin e sektorit në Shqipëri, rritjen e tyre individuale...
10 October, 2019
11:00
Expocity Albania organizon Edicionin e Katërt të eventit Tirana Auto Sallon 2019 dhe Automotive Forum, në datat 10-13 Tetor. Pas tre edicioneve të mëparshme të cilat kanë shënuar rritje, ky event dëshmon se edhe në Shqipëri është e nevojshme të...
4 October, 2019
11:00
Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin e tretë të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë.Energy Expo & Forum, në vijim të edicioneve të mëparshme, ofron dhe mbështet komunikimin dhe...
25 September, 2019
11:00
TIRANA TECH OPEN 2019 mirëpret sipërmarrjet pjesëmarrëse, startup-et, studentë e nxënës, vizitorë të interesuar në datat 25, 26 dhe 27 Shtator 2019 në ambjentet e Expocity Albania. NJË EVENT UNIK Tirana Tech Open është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e novatorizmit e krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të...
18 May, 2019
11:00
Ditën e shtunë datë 18 Maj 2019, organizohet Finalja e Konkursit Kombëtar Edukativ “Të sigurt mbi dy rrota”2019. Ekipet finaliste vijnë pas një maratone të gjatë aktivitetesh edukimi dhe konkurimi të 2020 fëmijëve nga 104 shkolla në 11 qytete kryesore....
10 May, 2019
11:00
Edicioni i 4rt, i Festivalit të Ushqimit dhe Pijeve i organizuar nga Expocity Albania, do të mbahet në datat 10-12 Maj 2019. Ky aktivitet fton në një platformë të përbashket aktorët më të rëndësishëm te vendit, rajonit dhe më gjerë....
27 April, 2019
11:00
Expocity Albania zhvilloi Edicionin e parë të Panairit dhe Konferencën Ndërkombëtare të Agrobiznesit dhe Agroteknikës “AgroTech 2018”. Panairi shënoi një nga ngjarjet më të rëndësishme të vitit për sektorin bujqësor.Për tri ditë me radhë, në Expocity Albania, 40 stenda dhe...