LEATHER & TEXTILE

28 September, 2023
PANAIRI NDËRKOMBËTAR I TEKSTILIT DHE LËKURËS 2023 “Made in Albania” 28-30 SHTATOR EXPOCITY ALBANIA Edicioni i 4-t i Panairit Ndërkombëtar të Tekstilit dhe Lëkurës 2023, organizohet nga Expocity Albania në datat 28-30 shtator. Ky event i përvitshëm, është shoqëruar gjithmonë...

personel sağlık

personel sağlık

personel sağlık