Events

16 May, 2024
Edicioni i pestë i Panairit “Agro Tech & Natyral Expo” organizohet në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, në Ditën Botërore të Agroturizmit, 16–18 Maj në Agro Park Tirana. Kjo mbledhje e rëndësishme vjetore...