Misioni jonë

Si një kompani internacionale për realizimin e panaireve dhe eventeve, Expocity Albania synon një strategji të qëndrueshme për çdo event që mund të realizohet në këtë qytet panairesh. Kompania jonë konsiderohet si një lojtar kyç midis ekonomisë dhe shoqërisë.

Expocity Albania synon të jetë qendra kryesore e organizimit të panaireve dhe eventeve internacionale më të medhaja në vënd dhe kjo është sfida jonë, nga e cila duhet të kenë të gjithë benefite: si partnerët, stafi, klientët ashtu dhe ekonomia vëndase.

Qëllimi jonë është të kthehemi në pasqyrën e vërtetë të çdo sektori ekonomik, duke shërbyer si urë lidhëse midis tregut vëndas dhe atij internacional.


Mesazhi i Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv

Zh. RiraQë nga themelimi i tij, Expo City Albania synon të jetë maja e kompanive në Shqipëri për zhvillimin eventeve më prestigjoze në fusha te ndryshme të ekonomisë. Si struktura më moderne në vënd, ne kemi për synim të ndërtojme reputacionin tonë si të parët që do të sjellin në vënd një frymë panairesh dhe konferencash vërtetë profesioniste dhe me një infrastrukture internacionale, duke u kthyer keshtu pika e takimit e bizneseve vëndase, me ato të huaja, apo të vetë qytetarëve me bizneset më të mira në vënd.
Në rrënjët e këtij biznesi është profesionalizmi dhe një staf i dedikuar që ka qëllim kryesor tju bëj te rriteni si biznes dhë të forcoj imazhin e cdo kompanie nëpërmjet takimit në eventet tona. Ne kemi për qëllim të jemi ambasada juaj, për të arrirë në tregun e kërkuar nga ju. Mjafton të na besoni ne dhe kjo është cka dime të bëjmë më mirë.

Partnerët tanë në tregun vendas dhe të huaj, të cilat operojnë me kompanitë dhe tregjet më të dëshiruara në Europe janë një pikë kyce e suksesit tonë, të cilat na sigurojnë një rritje të fortë të biznesit në vazhdimësi.

Ndërkohë që ne vazhdojmë të zhvillojmë dhe ndërtojmë vlera, eventet tona pritet të bëhen pjesë e pandashme e axhendës së bizneseve në Shqipëri dhe Rajon, për këtë qëllim ne kemi diversifikuar këto ekspozita në tregje të ndryshme, për tjua provuar cdo here modelin tone të suksesshëm të biznesit.

Une jam entuziaste dhe e paduruar për të ndërtuar marëdhenie të forta me bizneset e fushave të ndryshme në Shqipëri, për të realizuar dhe përmbushur dëshirat e klientëve tanë, për tu prezantuar në mënyre prestigjoze si në vënd ashtu dhe jashtë saj.

Drejtori i përgjithshëm Ekzekutiv
Zhaklina RIRA

signature

 

 


 

 

Stafi jonë

Në një botë kaq konkuruese, sot ne duhet te plotësojmë disa kërkesa për të cilat tregu ka nevojë, si produktivitet, me një reaktivitet domethënës në treg duke marrë parasysh cilësinë tonë të produktit dhe shërbimit të cilën grua apo burrë mund ta ndërtoje atë dite pas dite. Këto objektiva na kanë drejtuar ne për të qënë një staf i cili kërkon të hapë rrugë të reja në mënyrën e organizimit te punës. Me kronizat humane dhe nevojat e komapanisë në organizojmë punën tonë të përditshme me entuziazëm dhe grimcë, duke e sjell rritjen para afateve të parashikuara.
Kompania jonë është e ngritur në dy nivele. E para Bordi, Drejtori Ekzekutiv, Drejtori i burimeve njerëzore, drejtori i operacioneve, drejtori i marketingut dhe shitjeve dhe Drejtori Financiar dhe e dyta është i gjithë komiteti i operacioneve dhe ekzekutues të cilët janë gjithmone aty për ti ndihmuar dhe për ti dëgjuar në mënyrë të vazhdueshme klientët tanë.


Garancitë tona

Ne e kemi mbështetur forcën tonë në shtatë vlera: etike, respekt, profesionalizëm, kreativitet, performancë dhe ambicie të cilat janë shtyllat e kulturës në kompaninë tonë. Expocity Albania është në kërkim të vazhdueshëm për të afirmuar dëshirën tonë për të kërkuar gjithmonë përmirësimin dhe siguri në performancë.

Kompania ka zhvilluar jo vetëm cilësi në kulturën e shërbimit në menaxhimin e eventeve, por gjithashtu dhe në zotimin e qëndrueshëm të punonjësve të saj, të cilët kanë krijuar një kulturë ambjenti dhe në klasifikimin e mbetjeve dhe kulturën e shëndetit dhe sigurisë në vendin e punës, e gjitha kjo nëpërmjet trajnimeve të brëndshme mbi këto tema.

Atraksioni i godinës së Expo City Albania është i pamohueshëm. Sot, zgjedhja e vendodhjes dhe infrastruktura e saj për panaire është ekologjikisht miqësore për klientët tanë.