Kontakto

Adresa: Expocity, Rruga Tirane-Durres, Kashar

Tel: +355 67 409 0069

Email: marketing@expocity.al


Ku ndodhemi

Kontakto direkt

Na shkruani ne formen e kontaktit meposhte dhe stafi jone do te vihet ne kontakt per kerkesen tuaj.

Emri Mbiemri

Email

Subjekti

Mesazhi