Energy Expo & Forum 2018
Expocity Albania organizon edicionin e dytë të eventit të Energjisë në Shqipëri! Energy Expo & Forum 2018, do të zhvillohet në datat 5 dhe 6 Tetor 2018...
Textile, Leather & Fashion
Expocity Albania organizes on 19-20 October 2018 the first edition of Textile, Leather & Fashion Expo 2018.
PANAIRI I NDERTIMIT


EVENTS CALENDAR 2018