Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018
Expocity Albania në bashkëpunim me Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit, do të organizojë edicionin e dytë të Panairit Mesdhetar të Turizmit në Tiranë.
Ky panair do të jetë një nga ngjarjet më të rëndësishme të turizmit rajonal , i cili ka për qëllim inkurajimin e bashkëpunimit dhe promovimit të destinacioneve ...
Agro-Tech Expo & Conference 2018
Agro-Tech Expo & Conference 2018 është panairi i parë ndërkombëtar për sektorët e Agrobiznesit dhe Agroteknikës në Shqipëri, organizuar nga Expocity Albania.
Auto Sallon Tirana 2018
SE SHPEJTI...


KALENDARI I EVENTEVE